Kulutusluottojen edut ja haitat

Tämä artikkeli käsittelee aihetta kulutusluottojen edut ja haitat

Me kaikki tiedämme, että kulutusluotot voivat olla nopea keino lainata rahaa kun haluamme ostaa jotain ja meillä ei ole käteistä juuri sillä hetkellä. Niissä tilanteissa kulutusluotto voi olla oikea ratkaisu, mutta mitkä ovat niiden lainojen edut ja haitat? Jatka lukemista ja opi suurimmat edut ja haitat kyseisten lainojen kohdalla.

Hyödyt kulutusluotoissa

hyödyt kulutusluotoissaSuurin hyöty kulutusluotoissa on se, että voit käyttää rahat haluamallasi tavalla. Lainanantaja ei kysy miten aiot käyttää rahat ja sen vuoksi voit ostaa sillä mitä haluat. Jos tarvitset, voit ostaa uuden astianpesukoneen tai uuden jääkaapin tai voit ostaa vaikka odotetun lomamatkan. On täysin itsestäsi kiinni mitä ostat.

Toinen hyöty kulutusluotoissa on se, että voit hakea sitä verkosta. Norjassa on monia lainaajia, jotka tarjoavat kulutusluottoja internetissä, ja on helppoa lähettää hakemus suoraan omasta olohuoneestasi mihin aikaan tahansa.

Saat myös vastauksen lainahakemukseesi todella nopeasti. Monilla lainaajilla on automaattiset järjestelmät, jotka tarkistavat luotonhakijan luottotiedot kirjaimellisesti sekunneissa. On myös mahdollista saada rahat tilille nopeasti jos vain luottohakemuksesi hyväksytään.

Kun olet lainaamassa rahaa kulutusluoton muodossa, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Aivan oikein, tämän tyyppiset lainanantajat eivät vaadi vakuuksia lainaan takuiksi.

Haitat

Suurin haitta kulutusluotoissa on se, että sinun pitää maksaa korkeampaa korkoa lainaamallesi rahalle. Sinun täytyy maksaa korkeampaa korkoa kuin normaalisti toisenlaisissa lainoissa, koska lainanantajalla ei ole minkäänlaista vakuutta kiinteistöistäsi tai muista varoistasi. Jos jotkut lainaajista eivät pysty maksamaan lainaa takaisin, lainanantaja menettää rahat sen lainan kohdalla, jonka vuoksi kaikkien muiden täytyy maksaa korkeampaa korkoa. Kaikkien pitää maksaa ekstraa lainanantajan ekstrariskin vuoksi, jonka hän ottaa lainaamalla ilman vakuuksia.

Lisäksi, sinun pitää maksaa useita maksuja kulutusluoton yhteydessä. Nämä maksut voivat olla suhteellisen korkeita verrattuna lainattuun summaan. Lainan tuotto on siis melko suuri. Tämä voi olla suuri haitta ja se voi tulla kalliiksi jos lainaat vain pienen summan rahaa. Toisaalta myös tavallisen lainan maksut voivat nousta suuriksi silloin kun lainataan vain pieni määrä rahaa.

Älä myöskään mene ansaa – netticasino ei ole hyvä paikka pistää lainarahojasi!

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *